εν Αθήναις

εν Αθήναις
........................................................................................με καθημερινή ενημέρωση.....

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Αραχτοί στους καναπέδες... Απλοί παρατηρητές των εξελίξεων

Αραχτοί στους καναπέδες...

Δεν βλέπουμε μαζικές αντιδράσεις από τους Έλληνες να απελευθερώσουν τη πατρίδα τους από τα μνημόνια και τα βάρβαρα μέτρα της περαιτέρω φτωχοποίηση τους, εδώ και επτά χρόνια. Ούτε καν διάθεση. Αδρανείς. Αραχτοί στους καναπέδες. Απλοί παρατηρητές των εξελίξεων.
Η κυβέρνηση κάνει πως είναι κυβέρνηση. Η αντιπολίτευση κάνει πως είναι αντιπολίτευση και πως διαφωνεί με την κυβέρνηση. Οι πολιτικοί εξαπατούν και κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Οι πολίτες αραιά και που κάνουν καμιά 24ωρη απεργία πού δεν έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Η Ελλάδα κάνει πως είναι ανεξάρτητη χώρα, ενώ είναι προτεκτοράτο των δανειστών της. Οι αποφάσεις για την Ελλάδα δεν παίρνονται στην Ελλάδα. Οι αποφάσεις εφαρμόζονται στην Ελλάδα! Μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, που το 63% του ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ σ' όλα, δεν πιστεύω να υπάρχει Ελληνας που να αμφιβάλλει για τα παραπάνω.
Ναι, είμαστε εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και θυμωμένοι. Είμαστε όμως και συνένοχοι που παραμένουμε αδρανείς και 'αραχτοί' εδώ και επτά χρόνια!
Ας αφήσουμε τους καναπέδες. Να αντιδράσουμε μαζικά. Να αγωνισθούμε για το παρόν και το μέλλον, το δικό μας αλλά κυρίως των παιδιών και των εγγονιών μας, που ΔΕΝ έχουν φταίξει σε τίποτα!